Prep Tijd | 5 minuten |
Kook Tijd | 20 minuten |
Porties | personen |
Ingrediënten
- 400 gr risotto
- 1 l water
- 2 blokjes visbouillon
- 600 gr verse spinazie
- 180 gr geitenkaas
- 200 gr gerookte zalm
- 1 ui
- zonnebloemolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Maak bouillon met het water en de blokjes.
- Fruit het uitje zachtjes uit in wat zonnebloemolie in een kookpan met dikke bodem.
- Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
- Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en toe roeren.
- Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
- Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen, net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren.
- Even laten doorwarmen, zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.
Notities
Lekker met gemengde sla!