Porties |
Ingrediënten
- 1 zak veldsla
- 400 gr pompoenblokjes
- 200 gr bietjes geraspt
- 90 gr geitenkaas
- 1/2 st advocado in stukjes
- 1 st rode ui in halve ringen
- 40 gr parmaham
- 100 gr granaatappelpitjes
- 1 handje pecannoten
- 1 el zonnebloemolie
- 1 el italiaanse kruiden gedroogd
- snufje peper en zout
- balsamico creme azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg een stuk bakpapier op je bakplaat en verdeel hier de pompoenblokjes over. Besprenkel ze met de zonnebloemolie, peper, zout en de Italiaanse kruiden.
- Rooster de pompoen ongeveer 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
- Verdeel de sla over een schaal samen met de bietjes, pompoenblokjes, granaatappelpitjes en avocado. Scheur de parmaham in stukken en verkruimel de geitenkaas en walnoten hierover.
Notities
Je kunt de salade koud of lauwwarm serveren.