
Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 25 minuten |
Porties | Pakketjes |
Ingrediënten
- 6 stuks bladerdeeg
- 90 gr geitenkaas
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 snufje zout en peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijdt de spinazie in stukjes, evenals de ui en knoflook.
- Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui met de knoflook aan.
- Voeg na 2-3 minuten de spinazie toe en bak dit circa 5 minuten mee totdat de spinazie geslonken is en zet dan het vuur uit.
- Doe de spinazie in een zeef en laat deze goed uitlekken.
- Snijdt de geitenkaas in stukjes en voeg toe aan de spinazie.
- Verdeel 1-2 eetlepels van het spinazie-geitenkaas mengsel over een plakje bladerdeeg. Vouw alle puntjes naar elkaar en druk het bladerdeeg aan.
- Smeer het bladerdeeg in met ei en zet de geitenkaaspakketjes ongeveer 25 minuten in de oven.