Geitenkaas in bladerdeeg met spinazie

Recept Afdrukken
Favoriet van Winnie
Maaltijd Lunch, Voorgerecht
Keuken Algemeen
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
Pakketjes
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Voorgerecht
Keuken Algemeen
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
Pakketjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijdt de spinazie in stukjes, evenals de ui en knoflook.
  3. Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui met de knoflook aan.
  4. Voeg na 2-3 minuten de spinazie toe en bak dit circa 5 minuten mee totdat de spinazie geslonken is en zet dan het vuur uit.
  5. Doe de spinazie in een zeef en laat deze goed uitlekken.
  6. Snijdt de geitenkaas in stukjes en voeg toe aan de spinazie.
  7. Verdeel 1-2 eetlepels van het spinazie-geitenkaas mengsel over een plakje bladerdeeg. Vouw alle puntjes naar elkaar en druk het bladerdeeg aan.
  8. Smeer het bladerdeeg in met ei en zet de geitenkaaspakketjes ongeveer 25 minuten in de oven.