Risotto met zalm en geitenkaas
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Maak bouillon met het water en de blokjes.
  2. Fruit het uitje zachtjes uit in wat zonnebloemolie in een kookpan met dikke bodem.
  3. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
  4. Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en toe roeren.
  5. Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
  6. Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen, net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren.
  7. Even laten doorwarmen, zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.
Notities

Lekker met gemengde sla!