Favoriet van Winnie
Maaltijd
Lunch
,
Voorgerecht
Keuken
Algemeen
Keyword
Geitenkaas
,
Spinazie
Porties
Prep Tijd
6
Pakketjes
10
minuten
Kook Tijd
25
minuten
Porties
Prep Tijd
6
Pakketjes
10
minuten
Kook Tijd
25
minuten
Ingrediƫnten
6
stuks
bladerdeeg
90
gr
geitenkaas
1
kleine
ui
1
teentje
knoflook
1
snufje
zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijdt de spinazie in stukjes, evenals de ui en knoflook.
Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui met de knoflook aan.
Voeg na 2-3 minuten de spinazie toe en bak dit circa 5 minuten mee totdat de spinazie geslonken is en zet dan het vuur uit.
Doe de spinazie in een zeef en laat deze goed uitlekken.
Snijdt de geitenkaas in stukjes en voeg toe aan de spinazie.
Verdeel 1-2 eetlepels van het spinazie-geitenkaas mengsel over een plakje bladerdeeg. Vouw alle puntjes naar elkaar en druk het bladerdeeg aan.
Smeer het bladerdeeg in met ei en zet de geitenkaaspakketjes ongeveer 25 minuten in de oven.